Öğretmenevinde Turizm Haftası” Etkinliği kutlandı
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası' düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Turizm Haftasının son gününde Erdek 18 Eylül Ortaokulu bir etkinlik düzenledi.
Erdek Haber
Yayın: 23 Nisan 2014 - Çarşamba 00:00
Güncelleme: 23 Nisan 2014 00:00
Öğretmenevinde  Turizm Haftası” Etkinliği kutlandı
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası'  düzenlenen etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Turizm Haftasının son gününde Erdek 18 Eylül Ortaokulu bir etkinlik düzenledi.
Erdek Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı İsmail Kaygısız, Erdek MYO Müdürü Sedat Yumuşak, Erdek İlçe Gençlik Müdürü Erdem Eren İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.       

Saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende günün anlamını belirten konuşmayı 18 Eylül Ortaokulu Müdürü Zeki Bay yaptı. Erdek ile ilgili sunumun yapılması ile devam eden program, 18 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin şiir ve türküler söylemesi ile devam etti. Yine 18 Eylül Ortaokulu öğrencilerinin canlandırdığı Türk Misafirperverliği” isimli piyes katılımcıların beğenisine sunulurken, büyük alkış aldı. 
Turizm Haftası nedeni ile ilçemizde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, protokol tarafından ödüllerinin takdimi ile etkinlik sona erdi.
Haber : S. Ertan

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 19.6 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Perşembe 20.3 ° / 12.3 ° Güneşli
  • Cuma 22.2 ° / 11.8 ° Güneşli
1

Büyükşehir’den Gençlere ve Kültüre Yatırım

2

Marmarabirlik’ten 761 milyon TL’lik ödeme

3

Türkiye’de ilk defa özel gereksinimli can dostlara sıcak yuva Balıkesir’de

4

Zağnos Paşa Camii Önündeki Meydanın Adı Resmen “Zağnos Paşa Meydanı” Oldu

5

DENİZ SEVİYESİ ÇEKİLDİ, 3 BİN 500 YILLIK TARİH ORTAYA ÇIKTI

6

SMA Tip-1 Savaşçısı Çınar İçin Erdek tek yürek oldu

7

Mevlanâ Camii görkemiyle dikkat çekiyor